Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Metro Cash & Carry opent inkoopvestiging in Vietnam

Metro Groep (MGB). vennoot van het Duitse Metro Cash & Carry gaat een inkoopvestiging openen in Vietnam. Dit verwervingsbureau zal worden gevestigd in Ho-Chi-Minh-Stad. zo meldt Thanhniennews.com. MGB zal de basis gebruiken om Vietnamese producten te kopen om deze vervolgens te verkopen via de achtentwintig landen waar Metro Cash & Carry actief is.


Ze zullen zich voornamelijk toeleggen op de aanschaf van Vietnamese textiel. kledingstukken. meubilair en schoeisel. Daarnaast richten ze zich ook op lokale productiebedrijven met export activiteiten. C&C exporteert iedere maand voor vijf miljoen euro aan landbouwproductie uit het Aziatische land. Ze zijn ??n van de weinige globale bedrijven die zich in Vietnam vestigen.

Cash & Carry vice-president Harry Birr laat weten dat er plannen zijn om nog vier inkoopvestigingen te openen. In Hanoi. Khanh Hoa. Dong Nai en HCMC. Momenteel heeft het bedrijf zes filialen in Vietnam met jaarlijks tweehonderd miljoen euro opbrengst. Daarin is ook werk voor tweeduizend werknemers.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link