Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Mirjam Kibbeling nieuwe lector Publieke Inkoop

Mirjam Kibbeling bekleedt vanaf 1 maart de rol van lector in het lectoraat Publieke Inkoop, opgezet door de Rijksoverheid en verschillende hogescholen. Kibbeling was hiervoor o.a. actief in diverse managementposities, bij Renewi en Van Gansewinkel.

Het lectoraat, een samenwerking tussen diverse hogescholen en de Rijksoverheid, moet zorgen voor een betere verbinding tussen afstudeerders en de inkooppraktijk van de Rijksoverheid. Daarnaast moet het lectoraat het vakgebied inkoop onder de aandacht van studenten brengen en bijdragen aan professionalisering van inkoop bij de Rijksoverheid.

The place to be

Kibbeling wilde na haar ervaring in het bedrijfsleven een bijdrage leveren aan de maatschappelijke, duurzame transitie. “Wil je duurzaamheid versnellen, begin je bij inkoop. En wil je werkelijk impact maken, start dan bij het Rijk. Waar het Rijk voorheen nog wel eens een stoffig imago had in mijn ogen, is dat beeld tijdens mijn werkzame leven volledig veranderd. In mijn ogen is de overheid the place to be op dit moment.” Volgens Kibbeling bevinden ambtenaren in deze tijd in een unieke positie. Zij kunnen onderdeel zijn van de duurzame transitie van het Rijk. “Inkoop en de manier waarop we samenwerkingen met de markt vormgeven, spelen hierin een centrale rol. Vanuit onderzoek en onderwijs wil ik daar graag aan bijdragen.”

Bron: Rijksoverheid.nl

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link