Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Misgrijpen in de supermarkt grootste irritatie

Supermarkt-inkopers opgelet: waren het vorig jaar nog de lange wachtrijen voor de kassa. dit jaar staan `uitverkochte producten` op nummer ??n in de `ergenis-top tien` van supermarktbezoekers. Dit is te lezen in het onderzoek ConsumentenTrends van het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL).Er werden 1500 consumenten ondervraagd in het onderzoek. Nieuw in de top tien is `het niet rustig in kunnen pakken van de boodschappen`. Bijna 9 van de 10 ondervraagde personen doet wel eens mee aan een spaaractie. Zeker nu met het EK blijken de Welpies van Albert Heijn en de voetbalpoppetjes van Super de Boer het goed te doen. E?n op de drie consumenten is zelfs bereid om vanwege spaaracties tijdelijk van supermarkt te wisselen.

Bron: fd.nl

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link