Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
13
09
16
Nancy van Bemmel
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Nancy van Bemmel
Dossier: Aanbesteden
Soort:

Neem AanbestedingsCafe.nl mee op je mobiel

Tijdens de lunch, onderweg of een saaie vergadering even snel controleren wat er gebeurd is in de inkoopwereld? De mobiele site van AanbestedingsCafe.nl is vernieuwd en nu nog makkelijker te bezoeken vanaf je smartphone.

AanbestedingsCafe.nl is binnen 1,5 jaar uitgegroeid tot een platform met maandelijks meer dan 10.000 bezoekers. 2000 lezers worden daarnaast elke week via een nieuwsbrief op de hoogte gehouden van het laatste inkoopnieuws. Mooie resultaten, maar daar laten we het niet bij zitten. We merkten op dat de mobiele site broodnodig een opknapbeurt nodig had. En dat is gelukt. Vinden wij.

Benieuwd naar jullie reactie
Wanneer je met je mobiele telefoon afreist naar AanbestedingsCafe.nl kom je direct terecht op de mobiele versie van de site. We zijn heel benieuwd naar jullie reacties. Mochten er nog verbeteringen mogelijk zijn, laat het ons dan weten via redactie@aanbestedings-cafe.nl.

Nancy van Bemmel
Door Nancy van Bemmel
Nancy van Bemmel is een gedreven journalist. Voor AanbestedingsCafe.nl zet ze zich graag in om inkopers snel van het allerlaatste nieuws te voorzien. Heeft u tips voor Nancy? U kunt haar mailen via: nancy@aanbestedings-cafe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.