Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Neem AanbestedingsCafe.nl mee op je mobiel

Tijdens de lunch, onderweg of een saaie vergadering even snel controleren wat er gebeurd is in de inkoopwereld? De mobiele site van AanbestedingsCafe.nl is vernieuwd en nu nog makkelijker te bezoeken vanaf je smartphone.

AanbestedingsCafe.nl is binnen 1,5 jaar uitgegroeid tot een platform met maandelijks meer dan 10.000 bezoekers. 2000 lezers worden daarnaast elke week via een nieuwsbrief op de hoogte gehouden van het laatste inkoopnieuws. Mooie resultaten, maar daar laten we het niet bij zitten. We merkten op dat de mobiele site broodnodig een opknapbeurt nodig had. En dat is gelukt. Vinden wij.

Benieuwd naar jullie reactie
Wanneer je met je mobiele telefoon afreist naar AanbestedingsCafe.nl kom je direct terecht op de mobiele versie van de site. We zijn heel benieuwd naar jullie reacties. Mochten er nog verbeteringen mogelijk zijn, laat het ons dan weten via [email protected].

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres