Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Negen slinkse inkooptrucs

De nieuwssite Zibb.nl legt negen ‘slinkse inkooptrucs’ bloot waarmee verkopers dikwijls overompeld worden. Een vlijmscherpe analyse waarmee ook de inkoper zijn voordeel kan doen.


Zibb telt negen inkooptrucs waaronder ‘rekken’. ‘grote orders’. ‘korting’. ‘effe snel’ en ‘naar de concurrent’. Voor elke ‘slinkse truc’ wordt meteen de bijpassende oplossing gegeven.

Een voorbeeld. Rekken: ‘De inkoper eist de laagste prijs. want hij heeft vele relaties die hij bij uw trainingsbureau zal introduceren. Of. hij koopt nu vijf auto’s en neemt een optie op nog eens vijf auto’s. Voor zo’n megaorder is korting toch wel gerechtvaardigd.
Oplossing:
Introducties en opties zijn te vrijblijvend. Keiharde garanties op papier zijn vereist voordat er aan de prijs wordt gesleuteld. Hooguit kan achteraf kwantumkorting gegeven worden.’

Meer slinkse trucs en oplossingen zijn hier te vinden.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link