Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Negometrix en Commerce-hub slaan handen ineen

Negometrix en Commerce-hub gaan de krachten bundelen. Beide ondernemingen zijn leidend in de markt voor digitale inkoop- en contractmanagementtools. Voor aanbestedingen en offerteaanvragen worden steeds vaker web-oplossingen ingezet. Met het samengaan van de ondernemingen wordt geanticipeerd op ontwikkelingen in de markt en de steeds hogere eisen die worden gesteld.

De gecombineerde onderneming bedient zo’n 300 opdrachtgevers, zowel in de overheid, semioverheid en het grootbedrijf. Naar eigen zeggen maakt het merendeel van de universiteiten, ziekenhuizen, nutsbedrijven en waterschappen gebruik van de platformen, maar ook gemeenten, provincies en ministeries zijn klant. Deze opdrachtgevers contracteren gezamenlijk meer dan € 10 miljard per jaar via de beide platformen.

De markt voor digitaal aanbesteden laat al enkele jaren een forse groei zien. In Nederland kiezen steeds meer organisaties ervoor om een commercieel platform te gebruiken voor deze aanbestedingen. In 2016 verliep ruim 36 procent van alle gepubliceerde aanbestedingen via een commercieel platform. De verwachting is dat dit aandeel zal toenemen, omdat digitaal aanbesteden per 1 juli 2017 verplicht wordt.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties (1)

aanbestedingscafe gebruiker 25 september 2021 15:29 uur

[…] 9. Negometrix en Commerce-hub slaan handen ineen … […]

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres