Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

NEVI brengt nieuw inkooptijdschrift

Het Tijdschrift voor Inkoop & Logistiek is door de NEVI aan de kant geschoven en vanaf november zal daar een nieuw blad voor in de plaats komen: Inkoopmagazine. Dit splinternieuwe tijdschrift is speciaal bedoeld voor de groeiende beroepsgroep van inkopers bij overheid. industrie en zakelijke dienstverleners.

De NEVI. Nederlandse Vereniging voor Inkoopmanagement. brengt het blad samen met SDU Uitgevers uit. Bekende uitgaven van SDU zijn onder andere Cobouw. de Staatscourant en het Groene Boekje. Momenteel is het Inkoopmagazine onder leiding van hoofdredacteur Maarten Legius een redactie aan het vormen. om over twee maanden met de eerste uitgave te verschijnen.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link