Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Nevi en Significant Synergy zoeken respondenten onderzoek publieke inkoop

Ontwikkelingen in de publieke inkoop volgen elkaar snel op. Nevi en Significant Synergy volgen deze op de voet en doen hier tweejaarlijks onderzoek naar. Zij zijn benieuwd hoe inkoopprofessionals tegen de stand van zaken binnen de eigen inkooporganisatie aankijken.

Om dit te weten te komen kunnen ze de hulp van inkoopprofessionals in de publieke sector goed gebruiken. Meedoen kan door de enquête in te vullen. Dit kan geheel anoniem en duurt ongeveer tien minuten. Deelnemers hebben tot en met 23 juli de tijd en naar verwachting volgen de resultaten van het onderzoek in september.

Benieuwd naar de resultaten van het onderzoek? Ontvang deze in je mailbox door na het invullen van de enquête een mailadres achter te laten.

Significant Synergy en Nevi zijn Premium Partners van Inkoperscafe.nl

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link