Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Nieuw e-book: Visie op Inkoop

Vandaag hebben alle nieuwsbrieflezers van InkopersCafe.nl het E-book ’Visie op inkoop’ door de columnisten van InkopersCafe.nl mogen ontvangen. Dit is alweer het tweede e-book van InkopersCafe.nl en staat boordevol tips, ongezouten meningen en praktijkverhalen.

Het eerste e-book ’10 geheimen van inkoopexperts’ bevatte artikelen van grote namen zoals Adjust Aeves Benefit Boozzt, DPA, InQuest, Het NIC, Peoplegroup, Spic & Scan en Yacht. Dit keer zijn onze columnisten aan de beurt. Wim Nieland, Sander Koopmans, Jasper Mattijssen, Madeleine Gielens, Karin Andela, Sebastiaan de Bruijn, Johan Kennis, Mike Hermes, Inge Norbruis en Guido Winnink geven in dit e-book hun visie op inkoop. Het e-book is een verzameling van hun meest aansprekende columns van 2015.

Benieuwd geworden naar de inhoud? Ook nieuwe nieuwsbriefinschrijvers kunnen het E-book in hun mailbox verwachten.

Alvast veel leesplezier!

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link