Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
17
02
15
Koen Bugter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Koen Bugter
Dossiers: Inkoop, Overheidaanbesteding, Personalia
Soort:

Nieuwe CPO Rijksoverheid is André Weimar

Nieuwe CPO Rijksoverheid is André Weimar

Jurist André Weimar wordt per 1 maart 2015 de nieuwe CPO Rijksoverheid. Voluit geschreven is hij directeur Faciliteiten, Huisvesting en Inkoopbeleid Rijk (FHIR) bij het directoraat-generaal Organisatie en Bedrijfsvoering Rijk. Dit werk zal hij uitvoeren onder het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. 

Weimar is op dit moment directeur van het Landelijk Dienstencentrum voor de Rechtspraak (LDCR), in Utrecht. Daarvoor werkte hij als gerechtsbestuurder bij de rechtbank Oost-Nederland en ruim tien jaar bij de Rechtbank Amsterdam. Weimar begon zijn ambtelijke loopbaan als agent bij de gemeentepolitie van Den Haag.

Nieuwe baan
Daan Langendoen (programmadirecteur Rijksoverheid) en Siep Eilander (Voorzitter NEVI Publiek) gingen Weimar voor als CPO Rijksoverheid.Peter van der Parre is nu nog steeds waarnemend directeur FHIR. Dat zal hij zijn totdat Weimar op 1 maart aan zijn nieuwe baan begint.

Koen Bugter
Door Koen Bugter
Journalist Koen Bugter (1982) werkt nu zo'n achttien jaar in de journalistiek en werkte vooral als verslaggever en redacteur voor verschillende omroepen in Hilversum waaronder Avro, BNN en KRO-NCRV. Voor aanbestedingscafe.nl krijgt hij graag de onderste steen boven. U kunt hem mailen via: koen@aanbestedingscafe.nl en volgen via twitter: @koenbugter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.