Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Nieuwe CPO Rijksoverheid is André Weimar

Jurist André Weimar wordt per 1 maart 2015 de nieuwe CPO Rijksoverheid.[slide] Voluit geschreven is hij directeur Faciliteiten, Huisvesting en Inkoopbeleid Rijk (FHIR) bij het directoraat-generaal Organisatie en Bedrijfsvoering Rijk. Dit werk zal hij uitvoeren onder het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. 

Weimar is op dit moment directeur van het Landelijk Dienstencentrum voor de Rechtspraak (LDCR), in Utrecht. Daarvoor werkte hij als gerechtsbestuurder bij de rechtbank Oost-Nederland en ruim tien jaar bij de Rechtbank Amsterdam. Weimar begon zijn ambtelijke loopbaan als agent bij de gemeentepolitie van Den Haag.

Nieuwe baan
Daan Langendoen (programmadirecteur Rijksoverheid) en Siep Eilander (Voorzitter NEVI Publiek) gingen Weimar voor als CPO Rijksoverheid.Peter van der Parre is nu nog steeds waarnemend directeur FHIR. Dat zal hij zijn totdat Weimar op 1 maart aan zijn nieuwe baan begint.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link