Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Nieuwe editie ‘Aanbestedingsjurisprudentie in de praktijk’

Theo van der Linden heeft een nieuwe editie van zijn boek ‘Aanbestedingsjurisprudentie in de praktijk’ uitgebracht. Hierin bespreekt hij 360 rechtszaken uit de periode 2012-2018. Alle belangrijke onderwerpen binnen het aanbestedingsrecht komen aan bod.

In het boek geeft van der Linden onder meer commentaar op zaken over het beschrijven van de opdracht, het herstel van kleine fouten, BVP en gunnen op waarde, en de toepassing van het Grossman-arrest. Ook manipulatief inschrijven komt aan bod, evenals referenties, taalkundige misverstanden en de werking van beoordelingscommissies.

‘Aanbestedingsjurisprudentie in de praktijk’ kan besteld worden via www.aanbesteding.nl. Auteur Theo van der Linden is aanbestedingsdeskundige bij VdLC en een van de meeste gevraagde sprekers over Europees aanbesteden in Nederland. Daarnaast kunt u hem geregeld als columnist lezen op AanbestedingsCafe.nl.

Bestel het boek hier.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres