Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Nieuwe zoekmachine voor meeting industry

Meetingplanners kunnen sinds maandag gebruik maken van een gratis tool waarmee de vergaderbehoefte gestild kan worden. Het Nederlandse Meetingselect.com biedt een database waarin ruim 40 duizend vergaderlocaties over de hele wereld te vinden zijn.


De site is een onderneming van Anouk Roohe en Judith Huisman en wil aan de behoefte van zowel meetingplanners. inkopers en locaties voldoen. Op de website kunnen meetingplanners zoeken. vergelijken. offertes uitzetten bij verschillende locaties en het boekingsproces bijhouden. Persoonlijke contacten en prijsafspraken met leveranciers blijven volgens Roohe en Huisman van kracht doordat Meetingselect niet op basis van commissie of transactiekosten werkt.
De twee ondernemers menen daarnaast een oplossing te bieden voor e-procurement vraagstukken op het gebied van vergaderkosten voor inkopers en travel managers. Een managementprogramma biedt bedrijven inzicht in alle vergaderspecificaties en managementrapportages kunnen worden uitgedraaid.

Ontmoetingsaccomodaties staan volgens Roohe en Huisman met een standaardvermelding op de site en zien hun bereik hierdoor vergroot. Voor locaties is de vermelding op de site gratis. Om echter goed zichtbaar te worden biedt Meetingselect een marketingpakket aan accomodaties aan.  

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link