Magnifying glass Close
Partner van Aanbestedingscafé

Nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

 

Inschrijven vacaturenieuwsbrief

Inhoud van de nieuwsbrief
De wekelijkse nieuwsbrief van AanbestedingsCafe.nl biedt u een volledig overzicht van het laatste aanbestedingsnieuws, belangrijke agendapunten, columns, inkoopwetenswaardigheden, de laatst geplaatste vacatures en de meest recente discussies van het forum.

Na uw aanmelding ontvangt u een mail van ons waarin wij u vragen om uw aanmelding te bevestigen. Dit doen wij om er zeker van te zijn dat u ook echt de persoon bent geweest die zich heeft aangemeld. Met het bevestigen via onze mail geeft u tevens aan akkoord te zijn met de voorwaarden uit ons privacy statement.

Inhoud van de vacaturenieuwsbrief
De vacaturenieuwsbrief van AanbestedingsCafe biedt u elke week een overzicht van de laatst geplaatste vacatures op het moment van verzending. Voor de vacaturenieuwsbrief zijn dezelfde voorwaarden van kracht.

Privacy
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt t.b.v. de nieuwsbrief en voor overige communicatie van AanbestedingsCafe.nl. Tevens is het mogelijk dat u via ons aanbiedingen ontvangt van zorgvuldig geselecteerde partners. Wij zien hierbij toe op relevantie en u zult onze partnermail niet vaker dan twee keer per maand ontvangen.

Klik hier voor onze privacy statement.

Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres