Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver

Nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

 

Inschrijven vacaturenieuwsbrief

Inhoud van de nieuwsbrief
De wekelijkse nieuwsbrief van AanbestedingsCafe.nl biedt u een volledig overzicht van het laatste aanbestedingsnieuws, belangrijke agendapunten, columns, inkoopwetenswaardigheden, de laatst geplaatste vacatures en de meest recente discussies van het forum.

Na uw aanmelding ontvangt u een mail van ons waarin wij u vragen om uw aanmelding te bevestigen. Dit doen wij om er zeker van te zijn dat u ook echt de persoon bent geweest die zich heeft aangemeld. Met het bevestigen via onze mail geeft u tevens aan akkoord te zijn met de voorwaarden uit ons privacy statement.

Inhoud van de vacaturenieuwsbrief
De vacaturenieuwsbrief van AanbestedingsCafe biedt u elke week een overzicht van de laatst geplaatste vacatures op het moment van verzending. Voor de vacaturenieuwsbrief zijn dezelfde voorwaarden van kracht.

Privacy
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt t.b.v. de nieuwsbrief en voor overige communicatie van AanbestedingsCafe.nl. Tevens is het mogelijk dat u via ons aanbiedingen ontvangt van zorgvuldig geselecteerde partners. Wij zien hierbij toe op relevantie en u zult onze partnermail niet vaker dan twee keer per maand ontvangen.

Klik hier voor onze privacy statement.