Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Nu ook Inkoopdirecteur in de schijnwerpers..!

Op 17 november 2004. NH Hotel Leeuwenhorst organiseert Alex van Groningen Corporate & Finance Training samen met Alfa Delta Compendium te Noordwijkerhout de eerste CPO Day. De CPO Day (Chief Procurement Officers Day) is de dag voor alle inkoopdirecties en inkopers van Nederland die kostenbeheersing hoog in het vaandel hebben. Deze nationale CPO-dag onderstreept het groeiend belang van de inkoopfunctie.

Een stijging van de omzet met 20% doet beurskoersen van grote ondernemingen omhoog schieten. Een reductie van de kosten met 10% heeft veel minder nieuwswaarde. In een doorsnee bedrijf zal die kostenreductie echter veel meer impact hebben op de nettowinst dan die omzetstijging. Daarom is het hoog tijd de CPO in de schijnwerper te zetten en inkoop hoog op de agenda van Raden van Bestuur en directies te krijgen.

En terecht. Er valt namelijk heel veel te winnen en te verdienen. Op deze dag ontdekt u hoe. Door van bedrijven te horen hoe zij inkoop op de agenda kregen.

Meer informatie bij Alex van Groningen. Alex van Groningen Corporate & Finance Training 020 6390008 of Nicole Malherbe. Alfa Delta Compendium 020 5709114

Bron: FinancieelManagement.nl

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link