Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
20
06
18
Jon Jonoski
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Jon Jonoski
Dossier: Overheidaanbesteding
Soort:

Officiële start aanbesteding Nederlands paviljoen Expo 2020

Officiële start aanbesteding Nederlands paviljoen Expo 2020

Marktpartijen kunnen officieel met voorstellen komen voor het Nederlandse paviljoen tijdens de wereldtentoonstelling Dubai Expo 2020. Het vorige week op Tenderned gepubliceerde aanbestedingsdocument vraagt om voorstellen voor het paviljoen zelf, de belevenis binnen, en de omgeving buiten. Volgens het document moeten al deze elementen één geheel vormen.

Het document benadrukt voorts dat gezocht wordt naar voorstellen voor het ontwerp, de bouw, het onderhoud en de afbouw van het paviljoen. Daarbij zijn innovatie en duurzaamheid belangrijke uitgangspunten.

Dutch Dubai

Het ministerie van Buitenlandse Zaken ziet de deelname aan Dubai Expo 2020 als een kans om te laten zien wat voor duurzame en innovatieve oplossingen Nederland kan aandragen op het gebied van water, energie en voedsel. Daarom is onder de noemer ‘Dutch Dubai: Dutch connection in the Gulf” een meerjarige campagne opgezet toewerkend naar de wereldtentoonstelling in de golfstaat.

Unieke belevenis

De campagne betekent dat in aanloop naar (en tijdens) de Dubai Expo 2020 samen met het bedrijfsleven, kennisinstellingen, maatschappelijke organisaties en overheden verschillende activiteiten met een focus op water, energie en voedsel worden georganiseerd. Het paviljoen moet het hoogtepunt hiervan zijn. Het paviljoen moet tegelijkertijd dagjesmensen een unieke belevenis bieden en een platform zijn waar bedrijven, kennisinstanties en overheidsinstellingen samen kunnen komen.

Jon Jonoski
Door Jon Jonoski
Jon Jonoski is een enthousiaste journalist die zich graag verdiept in de wereld van inkoop en aanbestedingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.