Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Officiële start aanbesteding Nederlands paviljoen Expo 2020

Marktpartijen kunnen officieel met voorstellen komen voor het Nederlandse paviljoen tijdens de wereldtentoonstelling Dubai Expo 2020. Het vorige week op Tenderned gepubliceerde aanbestedingsdocument vraagt om voorstellen voor het paviljoen zelf, de belevenis binnen, en de omgeving buiten. Volgens het document moeten al deze elementen één geheel vormen.

Het document benadrukt voorts dat gezocht wordt naar voorstellen voor het ontwerp, de bouw, het onderhoud en de afbouw van het paviljoen. Daarbij zijn innovatie en duurzaamheid belangrijke uitgangspunten.

Dutch Dubai

Het ministerie van Buitenlandse Zaken ziet de deelname aan Dubai Expo 2020 als een kans om te laten zien wat voor duurzame en innovatieve oplossingen Nederland kan aandragen op het gebied van water, energie en voedsel. Daarom is onder de noemer ‘Dutch Dubai: Dutch connection in the Gulf” een meerjarige campagne opgezet toewerkend naar de wereldtentoonstelling in de golfstaat.

Unieke belevenis

De campagne betekent dat in aanloop naar (en tijdens) de Dubai Expo 2020 samen met het bedrijfsleven, kennisinstellingen, maatschappelijke organisaties en overheden verschillende activiteiten met een focus op water, energie en voedsel worden georganiseerd. Het paviljoen moet het hoogtepunt hiervan zijn. Het paviljoen moet tegelijkertijd dagjesmensen een unieke belevenis bieden en een platform zijn waar bedrijven, kennisinstanties en overheidsinstellingen samen kunnen komen.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres