Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Onderhoud recreatiegebied Bentwoud aanbesteed

Het onderhoud van recreatiegebied Bentwoud aan de rand van Zoetermeer wordt Europees aanbesteed. [slide] De provincie Zuid-Holland en Staatsbosbeheer hebben afspraken gemaakt over het beheer, de doorontwikkeling en de aanbesteding. Staatsbosbeheer gaat het dagelijks beheer van het 800 hectare grote bosgebied bij Zoetermeer uitvoeren. Het onderhoud – het handwerk – wordt aanbesteed, dat schrijft groeneruimte.nl.

De provincie en Staatsbosbeheer zijn samen eigenaar van de gronden. Het handwerk is onder meer het grasmaaien, het onderhoud van sloten en de verzorging van de wandelpaden. Dit wordt gezamenlijk gegund in de markt. Staatsbosbeheer is de penvoerder voor de aanbesteding, en verantwoordelijk voor de begeleiding en controle op de uitvoering.

Vissteigers
De provincie en Staatsbosbeheer pakken ook gezamenlijk de doorontwikkeling van het Bentwoud op. De komende weken onderzoeken zij welke wensen in de aanbesteding kunnen worden opgenomen. Zoals: extra wandelpaden of vissteigers.

Mogelijke verlenging
Halverwege 2016 is de inrichting van het Bentwoud klaar. Dan moet ook bekend zijn wie het dagelijks onderhoud van het gebied gaat verzorgen. De aanbesteding is voor een periode van 3 jaar met mogelijkheid tot verlenging. De procedure start in april.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres