Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Open house of toch maar niet?


Nieuws dat voorbij komt in deze aflevering:

De gasten in deze aflevering:

  • Claire Lombert was jarenlang werkzaam bij Loyens & Loeff, maar sinds het begin van dit jaar is ze advocaat en partner bij Clairfort advocaten. Ze doceert aan de Grotius Academy en is gespecialiseerd in aanbestedingsrecht, staatssteunrecht en contractenrecht. Ze schreef onder meer mee aan het handboek Aanbestedingsrecht voor Overheden en ondersteunt de kennisbank VIND Inkoop en Aanbesteden van SDU.
  • Richard Lennartz is directeur van UBR-HIS. Daarbij staat UBR voor Uitvoeringsorganisatie Bedrijfsvoering Rijk; en HIS voor Haagse Inkoop Samenwerking. Hij ziet zijn werk als onderdeel van een ecosysteem publieke bedrijfsvoering, maar roert zich op Linkedin met name als pleitbezorger voor een transparante overheid. Zijn werk ziet hij als: het zó eenvoudig maken, dat hij het zelf begrijpt. 
  • Niels Uenk studeerde Technische Bedrijfskunde aan de beste universiteit van Nederland: de Universiteit Twente. Sinds 2019 mag hij zich Doctor of Philosophy noemen nadat hij promoveerde op het onderwerp zorginkoop. In die periode was hij als onderzoeker al werkzaam voor het Public Procurement Research Centre – kortweg het PPRC. Sinds januari van dit jaar is hij directeur van het genoemde onderzoeksinstituut. Als er nog tijd over blijft loopt hij graag een stukje hard of springt hij op de motor.

Daarnaast in de podcast een nieuwe column van Tenderman. Vraag of een opmerking? Mail naar [email protected].

Presentatie: Sander van den Broek

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link