Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Partner van Aanbestedingscafé:

Over Aanbestedingscafe.nl

Aanbesteden is inkopen, maar het is zeker niet hetzelfde. Daarom werd Aanbestedingscafe.nl 6 jaar geleden als aparte ontmoetingsplek voor aanbesteders opgericht, naast online platform voor inkopers Inkoperscafe.nl. De redactie belicht zoveel mogelijk invalshoeken rondom aanbesteden: van duurzaam aanbesteden tot inkoop in het sociaal domein, van nieuwe wetgeving tot inkoopinnovatie. Elke week vinden 16.000 abonnees de nieuwsbrief van Aanbestedingscafe.nl in hun inbox.

De overheidsinkoper of inkoper die gebonden is aan aanbestedingswetgeving is met een geheel andere manier van inkopen bezig dan een inkoper die vooral een deal moet maken die zijn baas tevredenstelt. Dat is een wereld van verschil.” – Sander van den Broek, oprichter en eindredacteur.

Aanbestedingscafe.nl beschikt over een eigen redactie die nieuws en achtergronden verzorgt. Daarnaast plaatst Aanbestedingscafe.nl regelmatig bijdragen van derden, zoals columns en recensies.

Voor nieuws, achtergronden en andere interessante artikelen over inkoop kun je terecht op Inkoperscafe.nl.

Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link