Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Overname Compendium door Alfa Delta Professionals

Het eerste inkoopadviesbureau van Nederland – Compendium – werd heden. 30 maart 2004. overgenomen door Alfa Delta Professionals. adviseur op het gebied van finance. procurement. legal en hrm. De nieuwe combinatie wordt daarmee een speler van betekenis op de Nederlandse inkoopadviesmarkt.

Door de overname is de continu?teit van het door schuldenlasten geplaagde. maar operationeel succesvolle Compendium gewaarborgd. Door de schaalvergroting en combinatie met Alfa Delta Professionals zal een breder pakket diensten aan klanten worden aangeboden. Met het behoud van een groot deel van de medewerkers van Compendium blijft de know how en voortgang van projecten gewaarborgd. Compendium heeft in de afgelopen 10 jaar haar sporen verdiend binnen de top-200 van Nederlandse ondernemingen en de overheid.

Alfa Delta Professionals groeit snel op het gebied van advies- en implementatietrajecten. onder meer op het gebied van inkoop en cost reduction programma?s. Met de overname geeft Alfa Delta Professionals in ??n klap gestalte aan haar geplande groei op het gebied van inkoopadvies en wordt zij ??n van de grootste spelers in Nederland.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link