Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Spend Monkey

Spend Analytics en Spend Analyse software van Spendmonkey.nl is onmisbaar voor jou als inkoop- en Finance professional. Door beter inzicht bespaart het je organisatie kosten. Maar Spend Monkey bied je ook volledige controle over alle bestedingsinformatie binnen je organisatie. 

Significant Synergy

Significant Synergy richt zich op inkoop, aanbesteden en het stroomlijnen van de bedrijfsvoering voor organisaties op het snijvlak van markt en overheid. Specifiek op het onderwijs, de zorg, de decentrale overheid en het Rijk en de zelfstandige bestuursorganen.

Grippr

Grippr levert interim e-inkoopprofessionals, geeft passend advies voor de volgende inkoopstap, en levert de P2P-inkoopsoftware om deze stap te borgen in organisaties.

Supply Value

Supply Value is specialist op het gebied van procurement, supply chain, digital, performance en project & change management. Wij leveren advies, implementatiekracht en training en vertalen uw strategie naar concreet resultaat.

Rijksoverheid

De Rijksoverheid biedt als een van de grootste werkgevers van ons land een enorme diversiteit aan werk. Zo doen we inkopen voor 17 miljoen Nederlanders. Rijksinkopers zijn zich altijd bewust van deze impact en gaan voor de ‘best of breed’.

HIP

Holland Inkoop Professionals is een onderscheidend inkoopadviesbureau dat zich richt op het oplossen van personele en inhoudelijke vraagstukken bij opdrachtgevers in private en de publieke inkooporganisaties.

Mercell Nederland

Al 20 jaar het meeste innovatieve inkoop- en contractmanagementplatform voor zowel publieke als private organisaties.

Unite

Op Unite kunt u leveranciers zoeken, uitnodigen en activeren, afgestemd op uw strategie. Op die manier profiteert u van een op maat gemaakte B2B-marktplaats met de extra voordelen van eenvoudig contractmanagement, systeemintegratie en een gestroomlijnd P2P-proces. Uw platform, uw keuze.

Tenderteam

Tenderteam is een team van creatieve aanjagers; schrijvers, strategen en aanbestedingsspecialisten. Enthousiast helpen wij bedrijven te ondernemen. Écht helpen en het liefst zelfs inspireren. We doen dit door hen creativiteit in het proces en een winnende (tender)strategie te brengen. Daarbij…

Van Heeswijck Aanbestedingsadvocaat

Van Heeswijck Aanbestedingsadvocaat adviseert en ondersteunt aanbesteders en bedrijven bij Europese, nationale en private aanbestedingen. 

Adjust

Adjust heeft ambitie. Ambitie om inkoop te professionaliseren en hoogwaardig en praktische adviezen te geven. Dit doen we door de inzet van geavanceerde tools, consultants met robuuste ervaring en een gedegen projectmanagement.

e-book

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link