Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Plu: 'Meer aandacht voor gewichten bij beoordeling offerte'

Als inkopende organisaties meer zouden letten op het toekennen van gewichten bij beoordelingsprocedures. zou dat hun doelgerichtheid ten goede komen. Dat zegt Significant-directeur Ruud Plu in Factor Magazine van januari/ februari 2007.


Volgens Plu zijn inkopende organisaties zich nog te weinig bewust van de rol die gewichten kunnen spelen in een beoordelingsprocedure. Daardoor maken zij niet altijd een goede vertaalslag naar de leverancier en worden zij volgens hem nog vaak verrast door de uitkomsten van de beoordeling. Plu meent dat dit de afstemming tussen inkoper en leverancier niet baat. met een onbevredigend resultaat als gevolg.

Voor het volledige artikel zie Het gewicht van het gewicht onder ”artikelen”
Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link