Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Promotie Ferrie van Echtelt aan TU Eindhoven

Het vermogen om de expertise van leveranciers in productontwikkeling effectief en tijdig aan te wenden vereist tenminste besturing op samenwerkings-. project- en strategisch niveau.? Dat is kort samengevat de conclusie die drs. F.E.A. (Ferrie) van Echtelt trekt in zijn proefschrift ?New product development: shifting suppliers into gear?.

Van Echtelt verdedigt zijn dissertatie op donderdag 4 maart aan de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). Promotoren zijn prof.dr. Arjan van Weele en prof.dr. Geert Duijsters. beiden hoogleraar aan de faculteit Technologie Management van de TU/e`.

Het promotieonderzoek haakt in op de steeds groter wordende noodzaak voor bedrijven om hun innovatieve en concurrentiekracht te vergroten door kennis en kunde van toeleveranciers effectiever in te zetten bij productontwikkeling.? De toenemende snelheid waarmee bedrijven hun concurrerende producten op de markt dienen te brengen en de financi?le risico?s die dat met zich meebrengen. maken het noodzakelijk dat een organisatie slagvaardig moet worden in het vinden. opzetten en uitbouwen van samenwerking met leveranciers? aldus Van Echtelt.

Op de website van de NEVI is een volledig persbericht te lezen.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link