Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Promoties op inkoopgebied

Onlangs promoveerden Kees Gelderman. Leo Haffmans en Jeroen Harink. De proefschriften gingen respectievelijk over ‘het gebruik en de mogelijkheden van inkoopportfolio’. ‘de vaardigheden van toeleveranciers op het gebied van productontwikkeling’ en ‘het gebruik van internetttechnologie in inkoop’.

Kees Gelderman promoveerde op een proefschrift over de het gebruik en de mogelijkheden van inkoopportfolio. Het proefschrift bespreekt de state of the art van de inkoopportfolio en de praktijk van ervaren portfoliogebruikers. Verder bevat het de resultaten van een enqu?te onder inkopers in de Nederlandse industrie. Het onderzoek besteedt vooral aandacht aan vraagstukken rond macht en afhankelijkheid in buyer/supplier relationships. Promotor was prof. dr. Arjan van Weele.

Leo Haffmans deed promotieonderzoek naar de vaardigheden van toeleveranciers op het gebied van productontwikkeling. Zijn voorlopige conclusie is dat leveranciers innovatief kunnen zijn als zij beschikken over een juiste mix van technische. marketing- en organisatorische vaardigheden. Haffmans gaat de voorlopige resultaten nog testen. Hij wil het onderzoek medio november afronden.

Jeroen Harink promoveerde aan de Universiteit Twente op een proefschrift over het gebruik van internetttechnologie in inkoop. Promotoren waren Jan Telgen en Roel Pieper.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link