Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

ProRail ontvangt certificaat voor aanbesteden

ProRail heeft op 15 juni het Good Procurement Practice certificaat ontvangen. Dat houdt in dat de aanbestedingspraktijk van ProRail voldoet aan de norm van het Nederlands Normalisatie Instituut. Het certificaat helpt ProRail bij de ambitie om een zo goed mogelijke opdrachtgever te zijn. Dat meldt ProRail in een persbericht.

Het Good Procurement Practise certificaat is een driejarig keurmerk dat bedrijven krijgen als ze zo zijn ingericht dat er rechtmatig wordt aanbesteed en dat het Nederlandse aanbestedingsbeleid wordt nageleefd. ProRail kreeg daarnaast nog een bijzondere vermelding voor Maatschappelijk Verantwoord Aanbesteden. Belangrijk daarbij was de mate van veiligheid en duurzaamheid, maar ook de mate waarin ProRail in het aanbestedingsproces werkgelegenheid creëert voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Ambitie
Veel prestaties van ProRail zijn tot stand gekomen in een samenwerking met partners en leveranciers, stelt de spoorvervoerder. De organisatie geeft aan te streven naar het zijn van een betrouwbare, aanspreekbare en inspirerende opdrachtgever. Doordat ze nu het Good Procurement Practice certificaat hebben ontvangen, hebben ze het gevoel dat er een basis is ontstaan om die ambitie te realiseren.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres