Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Protinus IT wint ICT-hardware aanbesteding

Protinus IT is de winnaar geworden van de aanbesteding ICT-Hardware van de gemeenten Zwolle en Kampen en de provincie Overijssel. [slide]De aanbesteding gaat over werkplekapparatuur en datacenter-apparatuur. Dat schrijft Dutch IT Channel.

Het betreft een raamovereenkomst met het plaatselijke Shared Service Centrum (SSC) voor een periode van twee jaar, waarna deze nog tweemaal met een periode van één jaar kan worden verlengd. De gemeenten Zwolle en Kampen en de provincie Overijssel brengen middelen en mensen in een Shared Service Centrum voor bedrijfsvoering, dat een organisatorische eenheid is binnen de gemeente Zwolle. 

Voordelen
Het doel van de gemeenschappelijke regeling is om door middel van samenwerking op het gebied van bedrijfsvoering kwaliteits-, en efficiëntievoordelen te behalen waardoor partnerorganisaties beter in staat zijn zich te focussen op hun kerntaken. Het SSC zoekt samenwerking tussen de deelnemers op het gebied van personeels- en salarisadministratie, informatie- en communicatietechnologie en inkoop.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link