Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
09
12
14
Koen Bugter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Koen Bugter
Dossier: Overheidaanbesteding
Soort:

Protinus IT wint ICT-hardware aanbesteding

Protinus IT is de winnaar geworden van de aanbesteding ICT-Hardware van de gemeenten Zwolle en Kampen en de provincie Overijssel. De aanbesteding gaat over werkplekapparatuur en datacenter-apparatuur. Dat schrijft Dutch IT Channel.

Het betreft een raamovereenkomst met het plaatselijke Shared Service Centrum (SSC) voor een periode van twee jaar, waarna deze nog tweemaal met een periode van één jaar kan worden verlengd. De gemeenten Zwolle en Kampen en de provincie Overijssel brengen middelen en mensen in een Shared Service Centrum voor bedrijfsvoering, dat een organisatorische eenheid is binnen de gemeente Zwolle. 

Voordelen
Het doel van de gemeenschappelijke regeling is om door middel van samenwerking op het gebied van bedrijfsvoering kwaliteits-, en efficiëntievoordelen te behalen waardoor partnerorganisaties beter in staat zijn zich te focussen op hun kerntaken. Het SSC zoekt samenwerking tussen de deelnemers op het gebied van personeels- en salarisadministratie, informatie- en communicatietechnologie en inkoop.

Koen Bugter
Door Koen Bugter
Journalist Koen Bugter (1982) werkt nu zo'n achttien jaar in de journalistiek en werkte vooral als verslaggever en redacteur voor verschillende omroepen in Hilversum waaronder Avro, BNN en KRO-NCRV. Voor aanbestedingscafe.nl krijgt hij graag de onderste steen boven. U kunt hem mailen via: koen@aanbestedingscafe.nl en volgen via twitter: @koenbugter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.