Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Rechter zegt: Contact in strijd met het aanbestedingsdocument: uitsluiting van de procedure?

De gemeente Boxmeer heeft een meervoudige onderhandse aanbestedingsprocedure georganiseerd voor de digitalisering van de planning- en controlecyclus. De gemeente Boxmeer is voornemens de overeenkomst te gunnen aan Pepperflow. Lias is uitgesloten van verder deelname, omdat de hostingkosten inbegrepen hadden moeten zijn in de aanbieding hetgeen niet het geval was. De gemeente acht een dergelijk gebrek niet herstelbaar. Lias stelt dat zij ten onrechte is uitgesloten en vordert te bepalen dat de uitsluiting ongedaan wordt gemaakt. Lias heeft tot twee keer toe rechtstreeks telefonisch contact gezocht met de gemeente, omdat Negometrix niet bereikbaar was. In het aanbestedingsdocument is opgenomen dat correspondentie, anders dan via de “vragen en antwoorden” module van Negometrix, niet is toegestaan. Hoe oordeelt de voorzieningenrechter in onderhavige zaak? Lees hier verder.

Dit overzicht wordt u aangeboden in samenwerking met VIND Inkoop en Aanbesteding, gold partner van AanbestedingsCafe.nl en dé complete kennisbron van publieke inkopers.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres