Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Rechter zegt: definitieve gunning ondanks lopend kort geding

Op 12 mei 2017 hebben de gemeenten een vooraankondiging van de Europese openbare aanbesteding ‘Openbare aanbesteding INK012 ambulante Wmo en Jeugdhulp 2018-2021’ gepubliceerd. Iedere inschrijver die voldoende scoort op de gunningscriteria en aan de overige vereisten voldoet, komt in aanmerking voor een raamovereenkomst.

In totaal schrijven zich 125 aanbieders in op de aanbesteding. Daar hoort ook Multidag bij, maar haar inschrijving wordt geweigerd. Multidag is het hiermee oneens en start een kort geding. Nog tijdens het kort geding wordt de opdracht echter definitief gegund.

Multidag besluit hierop in hoger beroep te gaan. Daarbij wil het dat het hof ook ingaat op de vraag of de gunningsbeslissing moet worden vernietigd door de schending van de zogenoemde Alcatel-termijn door vroegtijdige gunning. Hoe oordeelt de rechter? Lees hier het volledige vonnis.

Dit overzicht wordt u aangeboden in samenwerking met VIND Inkoop en Aanbesteding, gold partner van AanbestedingsCafe.nl en dé complete kennisbron van publieke inkopers.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres