Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Rechter zegt: geen ernstige integriteitsschending en level playing field

In de laatste zaak gaat het om een geschil tussen het Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMCU) en Siemens versus Beckman Coulter. Het UMCU heeft een Europese aanbestedingsprocedure uitgeschreven voor de aanschaf van een nieuwe laboratoriumstraat, het onderhoud hieraan en de levering van chemicaliën, disposables en verbruiksmaterialen. Beckman Coulter schrijft zich samen met Siemens en aantal andere ondernemingen in. De opdracht wordt uiteindelijk gegund aan Siemens. Beckman Coulter is van mening dat er ernigste gebreken kleven aan de aanbestedingsprocedure en stelt dat het UMCU dient over te gaan tot heraanbesteding. De rechter gaat hier niet in mee.

Wat zijn de overwegingen van de rechter om tot dit standpunt te komen? Lees hier verder.

Dit overzicht wordt u aangeboden in samenwerking met VIND Inkoop en Aanbesteding, gold partner van AanbestedingsCafe.nl en dé complete kennisbron van publieke inkopers.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres