Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Rechter Zegt: Het beoordelingskader van de politie deugt niet

In 2017 hield de politie een Europese openbare aanbestedingsprocedure voor de opdracht ‘Dienst Beeldspraak’, bestaande uit twee percelen. Deze werden uiteindelijk allebei gegund aan Visions. In beide gevallen eindigde Avex als tweede.

Na de aanbestedingsprocedure heeft Avex aan de politie gevraagd waarom het de inschrijvingen op Perceel 1 van haarzelf en Visions niet terzijde heeft gelegd. Beide partijen hebben immers voor dat perceel niet de minimale score (70 punten) op kwaliteit gehaald. Avex verzoekt daarom een volledige herbeoordeling.

Volgens de politie is een volledige herbeoordeling niet meer mogelijk. De beoordeling op kwaliteit moest namelijk anoniem en zonder kennis van de prijzen worden gedaan. Dat is nu niet meer mogelijk stelt de politie. Is de rechter het daarmee eens? Lees hier het volledige vonnis.

Dit overzicht wordt u aangeboden in samenwerking met VIND Inkoop en Aanbesteding, gold partner van AanbestedingsCafe.nl en dé complete kennisbron van publieke inkopers.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres