Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Ren jij mee met Inkopers tegen Kanker?

Doe jij mee met de Dam tot Damloop op 23 september? De ongeëvenaarde sfeer, de IJtunnel, één van de grootste Businesslopen ter wereld en het feit dat start en finish in twee verschillende steden liggen, maken dit evenement zo bijzonder. De afstand is 10 Engelse Mijl, waaraan ook elk jaar een aantal wereldtoppers meedoet. InkopersCafe.nl heeft samen met Aeves teams ingeschreven en heeft nog een aantal plekken over voor dit bijzondere evenement.

We stellen deze startbewijzen gratis beschikbaar voor inkopers die 250 euro aan sponsorgeld willen verzamelen voor ‘Inkopers tegen kanker’. Deze organisatie heeft het doel om geld in te zamelen voor kankeronderzoek.

Ben jij een inkoopprofessional die mee wil rennen met de Dam tot Damloop? Meld je dan snel aan bij Sander van den Broek: Sander@inkopers-cafe.nl. Sander van den Broek (oprichter InkopersCafe.nl), Peter Streefkerk (oprichter inkopers tegen kanker) en Wim Nieland (directeur publiek bij Aeves) lopen zelf ook mee.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres