Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Rotterdam start E-veiling aanbesteding verlichtingsarmaturen

Leveranciers van verlichtingsarmaturen kunnen via een E-veiling van de gemeente Rotterdam kans maken op de gunning van een groot contract.

Niet eerder werd er in Nederland een digitale veiling uitgeschreven voor de aanbesteding van verlichtingsarmaturen. De komende jaren gaat het Rotterdamse stadsbestuur 30-duizend verlichtingsarmaturen vervangen voor LED-verlichting in de openbare ruimte. In totaal doen zes leveranciers mee aan de veiling.

EMVI
Aanbieders moeten via de veiling hun prijzen laten zakken. De partij met de beste EMVI score wint de aanbesteding. Naast prijs wordt ook gelet op zaken als vormgeving, robuustheid, duurzaamheid en hergebruik. Helemaal nieuw is de E-veiling niet, in 2012 werd al een E-veiling gehouden voor de levering van lichtmasten. Voor de armaturen is deze innovatie manier van aanbesteden wel nieuw.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres