Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Salaris inkoopmanagers groeit hard

Het salaris van inkoopmanagers stijgt harder dan dat van logistiek managers en logistiek medewerkers. Dat blijkt uit een onderzoek dat Berenschot deed in opdracht van Elsevier.


In 2006 steeg het loon van inkoopmanagers met 4 tot 9 procent. tegen 1.5 procent in de logistiek..Grootverdiener is de directeur inkoop. Hij verdient ongeveer evenveel als een burgemeester van een grote stad en steeg van nummer 14 naar nummer 11.

Berenschot maakt elk jaar voor Elsevier aan de hand van een enquete onder werkgevers een salarisoverzicht van 257 veel voorkomende functies.
Voor een overzicht van relevante functies. kijk op http://www.logistiek.nl/nieuws/id4880-Salaris_van_inkopers_stijgt_meer_dan_van_logistici.html

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link