Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Scholen Leren van Scholen

Woensdag 7 april 2010 heeft het Voorlichtingsteam Europees Aanbesteden de eerste Scholen Leren van Scholen (SLS) workshop georganiseerd. Op het servicekantoor van de Dienst Uitvoering Onderwijs in Utrecht kwamen scholen uit verschillende sectoren bijeen om te praten over de professionalisering van hun inkoopfunctie.

De vragende school stond voor een aantal uitdagingen bij de opzet van de eigen inkoopfunctie en had het Voorlichtingsteam om advies gevraagd. Uit eerdere gesprekken met andere scholen in het netwerk kende het Voorlichtingsteam diverse onderwijsinstellingen die inmiddels méér ervaring hebben opgedaan met het opzetten van de eigen inkoopfunctie. Alle deelnemende scholen hebben hun ervaringen gedeeld en tips meegegeven om verder te komen. Naar aanleiding van de workshop hebben de scholen afgesproken documenten met elkaar te delen die kunnen helpen bij verdere ontwikkeling van het eigen inkoopbeleid en inkoopfunctie.

Het samenbrengen en doorgeven van praktische kennis binnen het scholenveld is één van de doelstellingen van het project Voorlichting Europees Aanbesteden. De workshop werd door de deelnemers als bijzonder positief en leerzaam ervaren en zeker voor herhaling vatbaar.

Heeft u vragen over de SLS-workshop of staat u ook voor uitdagingen op inkoopfgebied of wilt u graag deelnemen aan een sessie? Aarzel niet en neem contact op met het Voorlichtingsteam Europees Aanbesteden:
Sander Beek, senior accountmanager, 06-55380246 [email protected]
Herman Bunt, adviseur inkoop, 06-46111042 [email protected]
Hanneke van Aken, projectondersteuner, 079-3233800 [email protected]

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres