Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Schuitema versterkt inkoop C1000

Schuitema gaat de inkoopafdeling voor zijn dochter C1000 versterken door catagorymanagement eraan toe te voegen. Catagorymanagement valt nu nog onder de marketingafdeling.

Door catagorymanagement bij inkoopafdeling Trade Service Nederland (TSN) onder te brengen hoopt Schuitema producten sneller in te voeren binnen C1000. De overgang dient daarnaast de ontwikkeling van schapvisies te versnellen.

Schuitema zal haar catagorymanagement laten groeien binnen TSN. Het aantal productcategorieën wordt uitgebreid. door zowel bestaande categorieën te verkleinen als nieuwe categorieën toe te voegen. Dat zal een groei van het korps catagorymanagers betekenen. Schuitema heeft laten weten een deel van de nieuwe catagorymanagers binnen het bedrijf te zoeken.

Schuitema hoopt de operatie in september af te ronden.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link