Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
15
09
17
Nancy van Bemmel
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Nancy van Bemmel
Dossier: Economie
Soort:

Significant neemt APE Public Economics over

APE Public Economics B.V. wordt onderdeel van advies- en onderzoeksbureau Significant. Beide bureaus zijn actief in de top van de Nederlandse onderzoeks- en adviesmarkt. Door de bundeling van krachten ontstaan schaalvoordelen die het mogelijk maken om opdrachtgevers in de volle breedte van het publieke domein te ondersteunen. APE wordt met de ingang van heden 100% dochter van Significant. APE blijft als zelfstandige werkmaatschappij actief en de huidige partners Peter Wilms en Leo Aarts houden hun leidende rol.

De hechte samenwerking met Significant biedt APE mogelijkheden om haar werkgebied uit te breiden en de bestaande klantenkring beter te bedienen. Significant haalt op haar beurt voordeel uit de overname door de uitbreiding van inhoudelijke expertise en netwerk. Dit heeft vooral betrekking op de domeinen sociale zekerheid en participatie, openbaar bestuur, onderwijs en cultuur en internationale samenwerking. Daarnaast biedt APE aanvullende econometrische en financieel-economische expertise.

Nancy van Bemmel
Door Nancy van Bemmel
Nancy van Bemmel is een gedreven journalist. Voor AanbestedingsCafe.nl zet ze zich graag in om inkopers snel van het allerlaatste nieuws te voorzien. Heeft u tips voor Nancy? U kunt haar mailen via: nancy@aanbestedings-cafe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.