Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Significant neemt APE Public Economics over

APE Public Economics B.V. wordt onderdeel van advies- en onderzoeksbureau Significant. Beide bureaus zijn actief in de top van de Nederlandse onderzoeks- en adviesmarkt. Door de bundeling van krachten ontstaan schaalvoordelen die het mogelijk maken om opdrachtgevers in de volle breedte van het publieke domein te ondersteunen. APE wordt met de ingang van heden 100% dochter van Significant. APE blijft als zelfstandige werkmaatschappij actief en de huidige partners Peter Wilms en Leo Aarts houden hun leidende rol.

De hechte samenwerking met Significant biedt APE mogelijkheden om haar werkgebied uit te breiden en de bestaande klantenkring beter te bedienen. Significant haalt op haar beurt voordeel uit de overname door de uitbreiding van inhoudelijke expertise en netwerk. Dit heeft vooral betrekking op de domeinen sociale zekerheid en participatie, openbaar bestuur, onderwijs en cultuur en internationale samenwerking. Daarnaast biedt APE aanvullende econometrische en financieel-economische expertise.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link