Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Sportgebouw Heerhugowaard gegund aan BAM

De aanbesteding voor een multifunctioneel sportgebouw in Heerhugowaard is gegund aan een ontwerpteam met onder meer BAM en UArchitects.[slide] Naar verwachting gaat rond mei 2015 de bouw van start. De opdracht heeft een aanneemsom van 4,6 miljoen euro.

De Design & Build-aanbesteding is een multifunctioneel gebouw dat een combinatie van sport- en zorgfuncties biedt. Sport en zorg moeten elkaar daarbij ondersteunen. De gemeente Heerhugowaard en zorginstelling Esdégé Reigersdaal hebben het ontwerp van BAM en UArchitects voor sportvoorziening De Draai als beste inzending beoordeeld.

Toegevoegde waarde
Het gebouw zorgt volgens de ontwerpers voor een symbiose van sport en zorg. Onderdeel van het project is een sporthal, maar ook een dagopvangvoorziening.  In de avonduren kunnen wijkbewoners gebruik maken van de voorzieningen voor activiteiten. De oplevering wordt verwacht in het begin van 2016.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé: