Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Sterke daling orders voor industrie eurozone

De industriële producenten uit de eurozone hebben de ontvangst van nieuwe orders in oktober sterk zien teruglopen. De industriëlen kregen 15.1 procent minder nieuwe orders binnen dan een jaar eerder. In vergelijking met september werden 4.7 procent minder orders ontvangen.

Dat maakte het Europees statistisch bureau Eurostat maandag bekend. Vooral in de grote economieën van de eurozone namen de industriële orders sterk af. De Spaanse industrie kreeg 20 procent minder orders binnen dan vorig jaar. in Frankrijk en Duitsland namen ze met ruim 17 procent af. De Nederlandse industrie kreeg 11.4 procent minder orders te verwerken dan een jaar eerder.

De industrie in de vijftien landen van de eurozone ontving voor de derde achtereenvolgende maand minder orders dan een maand eerder.

© ANP

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link