Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Stikstofproblematiek vertraagt inkoopplanning Rijkswaterstaat

Normaliter maakt Rijkswaterstaat elk kwartaal haar inkoopplanning openbaar. De meest recente planning had in oktober al bekend moeten zijn maar deze keer gooit de stikstofproblematiek roet in het eten. Rijkswaterstaat maakte afgelopen week bekend dat de inkoopplanning pas in november openbaar wordt gemaakt. Het is ook voor Rijkswaterstaat nog niet duidelijk welke effecten de uitspraak van de Raad van State heeft op lopende projecten, volgt uit een bericht in Cobouw.

Hoewel Rijkswaterstaat eerder te kennen gaf dat men er alles aan doet vertragingen te voorkomen, zijn diverse projecten uitgesteld of zelfs afgeblazen. Het gaat dan om de verbreding van diverse snelwegen en werkzaamheden aan dijken.

Eerder zei topvrouw Michele Blom dat Rijkswaterstaat uitkeek naar maatregelen van het kabinet, zodat Nederlandse infra-projecten gewoon doorgang kunnen vinden. Nu die maatregelen uitblijven blijft het de vraag of projecten door kunnen gaan, zowel voor Rijkswaterstaat als betrokken marktpartijen.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link