Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Superunie gaat inkoop voor Dirk doen

De Samenwerkende Dirk van den Broek Bedrijven vertrouwen hun inkoop vanaf 1 juli aan Superunie. De activiteiten van Dirks eigen inkooporganisatie KoopCom worden beëindigd.Dat maakten beide partijen gisteren bekend. Het gaat om de drie supermarktformules Dirk van den Broek. Bas van der Heijden en Digros. en de winkelformules Dirx Drogist en Dirck III Slijterijen. Het totale ledenaantal van Superunie komt hierdoor op 16 te staan. het aantal winkels op 2.000.

Directeur Dirk van den Broek zegt in een persbericht dat de aansluiting bij Superunie de uitbouw van haar marktpositie versterkt. Superunie-directeur Dick Roozen noemt de toetreding van Dirk van den Broek een belangrijke stap naar de verdere ontwikkeling van Superunie.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link