Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Telgen, Open House, Gids P en opschudding in vastgoed


Nieuws in deze aflevering:

Herziening Gids Proportionaliteit (per 1 januari 2022)
‘Tijd dringt voor Zuidasdok’
Overheden moeten gelijke kansen bieden bij grondverkoop vastgoedprojecten
Onjuist toepassen aanbestedingsregels blijft hoofdoorzaak van afgekeurde jaarrekeningen


De gasten in deze aflevering:

  • Marco van der Spek – Stikkelorum vervulde verschillende inkooprollen bij Regio Gooi en Vechtstreek. Bij dit gemeentelijke samenwerkingsverband was hij onder meer inkoopstrateeg en manager Sociaal Domein. Sinds kort is hij adviseur Complexe Vraagstukken binnen het Sociale Domein. Maar ook wisselde hij een deel van zijn baan in voor een baan als chauffeur bij het doelgroepenvervoer. Hij zei daarover, dat hij daar de ‘echte verhalen’ hoorde. Naast een groot hart heeft deze gast ook een gezond stel hardloopbenen. Want hij liep al meerdere keren mee in het team van Inkoperscafe toen we meededen aan de Dam tot Dam loop. 
  • Steven Oosterling studeerde aan de Universiteit Leiden en is senior adviseur aanbesteden en contracteren. Inmiddels adviseert hij al ruim tien jaar bij constructie- en vastgoedprojecten. Hij zat daarbij aan beide kanten van de tafel, zo lezen we op zijn bedrijfsprofiel. Lange tijd deed hij dat werk bij IGG, maar onlangs stapte hij over naar het in Nieuw-Vennep gevestigde 4Building. Maar nog bekender is hij wellicht van de columns die hij verzorgt voor Aanbestedingscafe.nl.
  • Fredo Schotanus is Professor of Public Procurement aan de Utrecht University, medeoprichter van het onderzoekscentrum voor Public Procurement, het  UUCePP en principal consultant van Significant Synergy. Hij promoveerde aan de Universiteit Twente, waar hij zich verdiepte in horizontale inkoopsamenwerkingen. 

Wil je reageren op een van de onderwerpen of op de podcast in het algemeen, zoek dan even de aflevering op Aanbestedingscafe.nl en reageer daar. Via de mail kan ook, mail dan naar [email protected]. Over twee weken volgt de laatste aflevering van dit jaar, waarin we terugblikken op dit aanbestedingsjaar.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link