Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

'Tenderned als goksite'


Met drie gasten bespraken we twee actuele onderwerpen in aanbestedingsland. Allereerst, de beslissing van het ministerie van VWS om de gunning van het analyseren van coronatesten twee maanden op te schorten. Daarnaast speelt op het wereldtoneel de klimaattop in Glasgow een belangrijke rol op dit moment. Moet duurzaam aanbesteden verplicht worden?

Presentatie: Sander van den Broek

Nieuws dat voorbij komt in deze aflevering:

De gasten in deze aflevering:

  • Fredo Schotanus is Professor of Public Procurement aan de Utrecht University, mede-oprichter van het onderzoekscentrum voor Public Procurement, het  UUCePP en principal consultant van Significant Synergy. Hij promoveerde aan de Universiteit Twente waar hij zich verdiepte in horizontale inkoopsamenwerkingen. 
  • Menno van Drunen is oprichter, CEO en managing partner van Supply Value. Dit toonaangevende adviesbureau adviseert centrale en decentrale overheidsorganen en bedrijven op het gebied van procurement, supply chain en digital. 
  • Alfred de Weert is Directeur Tendermanagement bij CSU. Bij dit schoonmaakbedrijf coacht hij de commerciële teams voornamelijk op het gebied van succesvol tenderen. 

Daarnaast in de podcast een nieuwe column van Tenderman. Vraag of een opmerking? Mail naar [email protected].

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link