Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

TenderNed komt met online gids aanbestedingen

Alle informatie over aanbestedingen is vanaf nu in één online gids te vinden. De eGids van TenderNed moet aanbestedingen gemakkelijker en sneller laten verlopen.

Sinds deze week is de eGids operationeel en gratis te raadplegen. Het hulpmiddels is ontwikkeld door TinQwise, een onderwijskundig bureau dat e-learning op maat maakt en organisaties helpt met het opleiden van mensen. Er komen nog nieuwe functionaliteiten beschikbaar, waaronder instructievideo’s en demo’s over het gebruik van de online gids.

TenderNed
De eGids geeft direct toegang tot relevante wet- en regelgeving en laat helder zien waar een organisatie op moet letten bij een aanbesteding. Ook is het hulpmiddel voorzien van een begrippenlijst en handleiding. TenderNed is een initiatief van het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie.

De eGids is te vinden op http://www.tenderned.nl/egids.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres