Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

TenderNed: ‘Tot 15 oktober afmelden 2B-diensten mogelijk’

Vanaf 15 oktober 2016 is het gunningsformulier voor 2B-diensten niet meer beschikbaar in TenderNed. “Wilt u nog een 2B-dienst afmelden, doe dit dan voor deze datum”, adviseert het platform. 15 oktober implementeert TenderNed de nieuwe Europese aankondigingsformulieren als gevolg van de gewijzigde regelgeving.

Per 18 april zijn 2B-diensten vervallen in de Europese richtlijnen. Voortaan geldt hiervoor het gewone aanbestedingsregime, met uitzondering van sociale en andere specifieke diensten, waarvoor een aparte regeling is opgesteld en een hoger drempelbedrag geldt.

Als aanbestedende diensten voor 18 april 2016 nog 2B-diensten hebben aanbesteed en deze nog moeten afmelden, dan kan dit tot 15 oktober met het gunningsformulier voor 2B-diensten. Daarna is dit formulier niet meer beschikbaar. Wel is het vanaf dan mogelijk een aankondiging te publiceren van sociale en andere specifieke diensten.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres