Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Top 5 artikelen over nieuwe aanbestedingsrichtlijnen

De huidige Aanbestedingswet wordt uiterlijk 18 april 2016 aangepast naar de nieuwe Europese aanbestedingsrichtlijnen. De nieuwe richtlijnen bevatten een aantal belangrijke wijzigingen. Er komt onder andere meer ruimte voor duurzaamheid en innovatie, elektronisch aanbesteden wordt verplicht en inschrijvers kunnen uitgesloten worden op basis van past performance.

Er zijn verschillende artikelen gepubliceerd die de wijzigingen van de Aanbestedingswet duidelijk weergeven. Hieronder hebben we een selectie gemaakt:

  1. PIANOo

  2. Emeritor

  3. InQuest

  4. PWC

  5. AanbestedingsCafe.nl

Kent u een andere publicatie met een goed overzicht van de wijzigingen? Deel deze met uw inkoopcollega’s in een reactie onder dit artikel.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties (1)

Hub Keulen 16 januari 2016 12:38 uur

Geachte redactie, Door deze artikelen te publiceren suggereren jullie, dat de inhoud hiervan (nog) klopt. Die klopte op het moment van publicatie, maar is deels zwaar achterhaald. Bv. de verkorting van termijnen die inderdaad in de concept-teksten stond is komen te vervallen. Dit kan mensen op het volledig verkeerde been zetten. Daarnaast heeft de Kamer 26 pagina's vragen gesteld die gegarandeerd nog leiden tot wijzigingen in de wet, dus misschien even voorzichtig zijn met het verwijzen naar artikelen "die de wijzigingen duidelijk weergeven" terwijl die info inmiddels door de nieuwe versies van de wetteksten achterhaald is.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link