Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Trias Politica Advies lanceert horecaplatform voor aanbestedingen

Er is een nieuw platform gelanceerd door het public affairsbureau Trias Politica Advies, gericht op ondernemingen en tendermanagers in de horeca die de overheid als klant willen. Het nieuwe platform, TenderXL, moet aanbestedingen eenvoudiger maken door een compleet overzicht te bieden van alle benodigde documenten, beleidsstukken en inkoopvoorwaarden.

Volgens Ireen Boon, initiatiefnemer en oprichter van Trias Politica Advies, komen veel bedrijven niet aan een aanbesteding toe, omdat het tijdrovend is en om veel papierwerk vraagt. TenderXL moet hierbij handvatten bieden en combineert relevantie informatie over concurrenten met een overzicht van toekomstige aanbestedingen: overheidsopdrachten zonder voorbereiding en waar bedrijven dus nog invloed op hebben. Daarnaast plaatst het platform ondernemingen op voorkeurslijsten van gemeentes en geeft het een melding wanneer een tender is gewonnen door de concurrent.

Vraag achter de vraag

Een abonnement op TenderXL ondernemingen en tendermanagers een kennisvoorsprong geven. ‘U wint niet alleen tijd omdat u eerder weet wanneer opdrachten op de markt komen, maar u wint ook achtergrondinformatie uit relevante beleidsstukken. Daarmee vindt u de vraag achter de vraag die u voortaan in de taal van de overheid beantwoordt in winnende offertes’, zo vermeldt Trias Politica Advies op haar site.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres