Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Vier mogelijke vervoerders voor Utrechts streekvervoer

Arriva, Connexxion, EBS en Syntus. Dat zijn de vier vervoersbedrijven die zich hebben ingeschreven in de aanbesteding van de provincie Utrecht voor het streekvervoer in de provincie en het stadsvervoer in de gemeente Amersfoort. 

De concessie van de provincie Utrecht gaat over het streekvervoer in de gemeenten De Ronde Venen, Lopik, Montfoort, Oudewater, Stichtse Vecht (zonder Maarssen), Woerden, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Renswoude, Rhenen, Soest, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Wijk bij Duurstede, Woudenberg en het stadsvervoer van de stad Amersfoort.

Nieuwe vervoerder
De aanbesteding van de provincie Utrecht stond open vanaf 3 februari en sloot op maandag 15 juni. De inschrijvingen zullen worden beoordeeld, waarna op 14 juli 2015 de uitkomst bekend zal worden gemaakt. Op dit moment is de concessie nog in handen van Connexxion. De nieuwe vervoerder start vanaf 11 december 2016.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé: