Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Vier wegen naar impactvoller inkopen

Veel organisaties willen wel duurzamer, inclusiever en socialer inkopen, maar weten niet waar de ondernemingen zitten waar ze zaken mee kunnen doen, hoe ze die impact gedreven partijen op waarde schatten en afspraken met ze maken.

Het is een greep uit de obstakels om sociale ondernemingen en inkopende partijen dichter bij elkaar te brengen. Buy Social vervaardigde daarom — in opdracht van het programma Beter Aanbesteden — de handreiking ‘Closing the Gap’. Niet alleen om steeds terugkerende obstakels in kaart te brengen, maar ook wat je kunt doen om die obstakels weg te nemen.

“Er zijn bijvoorbeeld al behoorlijk wat lokale platforms in Nederland waar sociale ondernemingen hun producten en diensten aanbieden”, vertelt Karen Poot van Buy Social. “Lang niet alle inkopende partijen zijn daarvan op de hoogte, en dus is dat zomaar één van de inzichten die wij met deze handreiking onder de aandacht willen brengen.”

De nieuwe handreiking ‘Closing the Gap’ is hier te lezen.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link