Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Vliegreizen kosten inkopers steeds meer

Amerikaanse inkopers betaalden in 2007 8 procent meer voor vliegreizen dan een jaar ervoor. Volgens een rapport van American Express Business Travel stegen de gemiddelde internationale reiskosten van 1707 dollar naar 1836 dollar als gevolg van de stijgende olieprijs.Het was de grootste prijsstijging sinds American Express Business Travel de prijsveranderingen begon bij te houden in 1999.

Ook de prijzen van hotelaccomodatie in de Verenigde Staten stegen hard. van 230 dollar per nacht in 2006 naar 266 dollar in 2007. Daarnaast stegen ook de kosten van huurauto’s. Volgens de Herve Sedky. de general manager van American Express Business Travel. moeten inkopers alert zijn op constant veranderende prijzen als zij nog willen besparen.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link