Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Voorlopig geen feitenrelaas over veelbesproken mondkapjesdeal

De Tweede Kamer kan voorlopig geen feitenrelaas tegemoetzien over de veelbesproken mondkapjesdeal met Sywert van Lienden. Het ministerie van Volksgezondheid deelt dit niet, ondanks expliciet verzoek van de Kamer. Zolang het onderzoek naar de deal nog loopt, zou dat niet zorgv111uldig en volledig zijn, meent minister Conny Helders van Medische Zorg.

Directe aanleiding voor het verzoek van de Tweede Kamer was de suggestie dat De Jonge bij een hoge ambtenaar aandrong om met Van Lienden in gesprek te gaan. Uit een publicatie van de Volkskrant bleek dit verzoek, Huge De Jonge stelt dat dit onjuiste suggesties van de krant zouden zijn.

Het is de bedoeling dat het onderzoek naar de gehele deal voor het zomerreces afgerond is. Onderzoeksbureau Deloitte houdt daarvoor wel een slag om de arm, omdat het bureau afhankelijk is van “onder andere de voortgang bij het te houden hoor- en wederhoorproces”.

Bron: Skipr

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link