Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Webbouwer achter Aanbestedingscafe.nl zoekt Junior Projectmanager

Buildnet, de webbouwer van deze website, zoekt een Junior Projectmanager voor 32-40 uur per week. Buildnet is een IT-ontwikkelaar die voornamelijk werkt aan technisch complexe oplossingen voor de farmaceutische industrie en grote E-commerce projecten. Het bedrijf is gevestigd in Haarlem.

Als Junior Projectmanager controleer je de voortgang van het project en motiveer je de programmeurs. Je bewaakt de kwaliteit door het werk van jouw team te controleren aan de hand van de beroemde Buildnet checklist. Daarnaast coördineer je de afhandeling van de supportaanvragen en zorg je ervoor dat klanten vlot geholpen worden.

Je komt te werken in een prettige no-nonsense werkomgeving met gezellige collega’s die net zo enthousiast zijn als jij!. Daarnaast krijg je veel boeiende projecten, de ruimte om zo vrij mogelijk te functioneren en word je gesteund door een door de wol geverfde senior projectmanager. 

Is deze functie iets voor jou? Bekijk dan de hele vacature en solliciteer.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link